Bëhuni gati për drama!

Në filmin e saj më të fundit, Anne Hathaway thur komplotin për të vrarë bashkëshortin e saj abuziv me ndihmën e Matthew McConaughey. Serenity ndjek Karen (Hathaway), e cila pretendon të ketë ngelur në grackën e një marrëdhënieje abuzive dhe kërkon ndihmën e ish-burrit të saj, Baker (McConaughey), në vrasjen e bashkëshortit.

Advertisement

Me regji të Steven Knight dhe me një kast aktorësh si Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou, dhe Jeremy Strong, Serenity pritet të vijë në kinema në tetor.

Ndiqni trailer-in.