Ankandi për skenarin e ‘Friends’, është nënshkruar nga të gjithë yjet e serialit…

Personaliteti televiziv Ollie Locke është gati të nxjerrë në ankand një skenar të Friends të nënshkruar nga yjet e serialit.

Anët për episodin The One Where Rachel Has a Baby Pjesa II pritet të shiten nga 5,000 deri në 8,000 £ në shtëpinë e ankandit të Hanson Ross në Royston, më 12 prill.

Advertisement

Locke, 37 vjeç, i bleu artikujt në një ankand tjetër dhe planifikon të dhurojë një pjesë të parave që fiton për Fondacionin Matthew Perry .

Skenari prej 76 faqesh ishte përdorur ne tavolinën e leximit, ku aktorët dhe ekipi i prodhimit lexuan episodin plotësisht përpara xhirimeve.

Krijuesit e Freinds, Marta Kauffman dhe David Crane, shkruan finalen e sezonit të 8-të, ku Rachel sjell në jetë një vajzë. Locke tha se ai e bleu skenarin pak para se Perry të vdiste. Ai tha: “Unë jam një koleksionist i madh i kujtimeve të TV dhe filmave.

“Për shembull, kam artikuj që kanë të bëjnë me aktoren Audrey Hepburn, Elvis, Grease dhe The Big Bang Theory. “Skenari i Friends ishte diçka që gjithmonë kam dashur ta zotëroj. U emocionova jashtëzakonisht shumë kur e mora.”

Dokumenti u mbajt në një dollap derisa 37-vjeçari kuptoi se mund të ndihmonte në mbledhjen e fondeve për bamirësi pasi 54-vjeçari Perry ndërroi jete.

“Ethet e Friends janë në nivele të larta edhe tani. Episodi i fundit u filmua 20 vjet më parë, por ende pëlqehet nga miliona në të gjithë botën.”

Në janar, shtëpia e ankandit shiti një sërë skenarësh të Friends që ishin shpëtuar nga një kosh për 22,000 £.