Angelina apo Jennifer është më e mirë në shtrat? Brad Pitt befason me përgjigjen

Brad Pitt është një nga meshkujt më tërheqës të hollywood-it. Marrëdhënia e tij me femrat, sidomos me Angelina Jolie dhe Jennifer Aniston ka qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes. Por cila nga të dyja është më e mirë në shtrat? Brad nuk ka dashur kurrë të zbulojë sekrete nga dhoma e gjumit, mirëpo sipas një burimi të afërt me aktorin për mediat amerikane, Brad ishte akoma më emocionues në shtrat me 51 vjeçaren Jennifer Aniston.

Një herë ai piu dy ose tre pije më shumë, kështu që miqtë e tij e bindën atë për të zbuluar se cila nga të dyja ishte më argëtuese në dhomën e gjumit. Edhe pse ai nuk donte të përgjigjej në fillim, në fund ai gjithsesi e pranoi se ishte Jennifer dhe ai ishte më i qetë me të, domethënë që kishte më shumë pasion. Megjithëse përmendi që ishte në të njëjtën gjë me Jolie në fillim, mirëpo gjërat ndryshuan më vonë, dhe Angelina më vonë nuk donte të flinte me të më shumë se një ose dy herë në javë. Brad madje zbuloi se Jennifer është personi më i qetë me të cilin ka fjetur ndonjëherë dhe se gjithnjë është tërhequr nga fakti që ajo është me plot vetëbesim dhe e gatshme për gjëra të reja”, theksoi një burim i afërt me të. Sipas këtij të fundit, Brad u shpreh se Aniston pothuajse asnjëherë nuk refuzoi dhe se ajo ishte gjithmonë në humor për “lojëra të nxehta”.

Advertisement
Burimi: Revista Who