Një ditë plot me ritëm kjo e sotmja!

“Imagjino” është kënga më e re e këngëtarit të njohur Alban Skënderaj. Kjo këngë vjen në bashkëpunim me DJ Sardin.

Advertisement

Për melodinë dhe tekstin është kujdesur vetë këngëtari, ndërsa për pjesën instrumentale, DJ Sardi dhe Arbre Blass.

Sigurisht, një tjetër hit për verën, klipi i së cilës është konceptuar në një mënyrë mjaft tërheqëse dhe të veçantë, por ku Albani mungon…