Akuza e rëndë: Drake është një pedofil…

Kendrick Lamar dhe Drake vendosën ta çojnë konfliktin e tyre në ekstrem. Në orët e para të së shtunës, më 4 maj, dy reperët publikuan dy këngë të reja brenda disa minutave me njëri-tjetrin me “thumba” ndaj njëri-tjetrit.

Me “Meet The Grahams”, Lamar lë të kuptohet se Drake ka ende një fëmijë, të cilin ai po e mban të fshehtë, të cilit Drake iu përgjigj me “Family Matters”.

Advertisement

Lamar gjithashtu raporton se rivali i tij është i varur nga bixhozi, seksi, droga dhe alkooli. Ai i drejtohet edhe djalit të Drake, Adonisit, duke i thënë “Më vjen keq që ky njeri është babai juaj”.

Në të njëjtën kohë, ai pretendon se njerëzit që punojnë në labelin e Drake janë akuzuar për abuzim seksual. Më pak se 24 orë pas ‘Meet The Grahams’, ai publikoi një këngë tjetër, në të cilën ai indirekt e quajti Drake një ‘pedofil’.