Agravon debati me Qetsorin, Luizi: Nuk të llogaris hiç! As me 14 ‘BBV’ nuk më arrin dot!

Kush kishte parashikuar debate mes Luizit dhe Qetsorit, të bëjë gati kokoshkat pasi sapo ndodhi.

Një debat i cili nisi për një shprehje italisht, bëri që dy banorët të ngrinin tonet e të hidhnin fjalë të rënda.

Advertisement

Qetsori i kërkoi Luizit të mos komentonte gjërat që lidheshin me familjen e tij. Kjo solli acarimin e Luizi i cili i përsëriste se nuk po fliste për të. Më tej, Luizi i bëri të ditur se nuk e llogarit si banor e sado të përpiqet, Qetsori nuk e arrin dot.

DEBATI:

Luizi: Datat e kalamajve..

Qetsori: Qetësohu!

Luizi: Si the?

Qetsori: Qetesohu kur kapesh në data fëmijësh

Luizi: E tha keq. Isha duke folur me atë.

Qetsori: Fole për gjërat e mia.

Luizi: Jo kurrë në botë.

Qetsori: Ore dëgjon ti?

Luizi: A dëgjon ti?

Qetsori: A të futen fjalët në tru?

Luizi: Po ty, të futen fjalët në vesh?

Qetsori: Fole për gjërat e mia.

Luizi: Nuk kishte emër dhe mbiemër.

Qetsori: Mos u merr.

Luizi: Nuk merrem me ty, nuk të llogaris hiç, çohu për mu. Rri o shpirt se nuk më arrin hiç, je vite dritë larg, për 14 Big Brother nuk më arrin.