Afrikë – Presidenti Zuma nuk ka AIDS

Vetë presidenti i Afrikës së Jugut, Jakob Zuma, deklaroi publikisht ndaj akuzave të ngritura kundër tij se ka kryer analizat për HIV-AIDS dhe nuk ka rezultuar i prekur nga virusi vdekjeprurës. Duke pranuar se kishte kryer marrëdhënie të pambrojtura me një grua, e cila përflitej të ishte e sëmurë me AIDS, Zuma theksoi se nuk ishte prekur dot nga virusi i saj.

Advertisement