Afrikë – Clinton mbërrin në Afrikën e Jugut

Clinton do të zhvillojë takime me homologun e saj, si dhe me ish-presidentin Nelson Mandela, me të cilët do të bisedojë për cështje ekonomike dhe mbi virusin HIV/AIDS, që ka prekur rreth 6 milionë banorë në Afrikën e Jugut. Në ditët e ardhshme ajo do të takohet edhe me presidentin Jacob Zuma, me të cilin do të diskutojë mbi situatën në Zimbabve.

Advertisement