9 sugjerime serialesh në Netflix nga Dojna Mema

Dojna Mema, si shumë të tjera e ka kaluar pjesën më të madhe të ditëve të pandemisë në Netflix.

“Nëse do të kërkoja një fjalë për të përkufizuar vitin “2020”, pas asaj që për çështje etike nuk mund ta shkruaj këtu, e dyta që më vjen është ‘Netflix’”, shkruan Dojna dhe sugjeron 9 serialë, nga “Black Mirror, Locked Up e deri tek Money Heist.

9 sugjerime serialesh në Netflix nga Dojna Mema

Advertisement

9 sugjerime serialesh në Netflix nga Dojna Mema

9 sugjerime serialesh në Netflix nga Dojna Mema

9 sugjerime serialesh në Netflix nga Dojna Mema

9 sugjerime serialesh në Netflix nga Dojna Mema

9 sugjerime serialesh në Netflix nga Dojna Mema

9 sugjerime serialesh në Netflix nga Dojna Mema

9 sugjerime serialesh në Netflix nga Dojna Mema

9 sugjerime serialesh në Netflix nga Dojna Mema

Kur të kesh kohë, sugjerimet i ke gati për të mos u hallakatur më kot nëpër Netflix a faqe pirate.

Burimi; Tirana Post