Amerikanët vendas i përdorën për të dekoruar dhëmbët e tyre 2500 vjet më parë

Edhe pse shkenca po avancon çdo ditë e më shumë, gjithmonë ka disa fakte që akoma nuk janë shpjeguar.

Arkeologët kanë zbuluar shumë gjëra interesante falë ndihmës së mjeteve të përparuara teknologjike, objekte që kanë befasuar botën.

Advertisement

Njihuni me disa prej tyre:

Thesaret e pazakonta 3100-vjeçare kineze
Truri i një dinosauri
Artikuj të punuar me dorë nga ushtarët e vijë së frontit gjatë luftërave prusiane, fushatave të Napoleonit dhe luftërave britanike në Afrikën e Jugut
Mbetjet e njeriut më të lashtë në Tokë
Koleksionet sekrete të Claude Monet
Amerikanët vendas i përdorën për të dekoruar dhëmbët e tyre 2500 vjet më parë
Një mumje brenda një statuje
Një pajisje me 3 priza Enigmalith