6 Klipe të reja

Këngëtarja R&B Keyshia Cole ka lançuar albumin e saj të gjashtë “Point Of No Return”. Për të festuar edhe për t’a promovuar këtë publikim  artistja ka publikuar një sërë videosh. “Love Letter” në bashkëpunim me Future, “N. L. U” në bashkëpunim me 2 Chainz, “Believer”, “Party Ain’t A Party” në bashkëpunim me Gavyn Rhone, “Intro (Last Tango)” dhe “Heat Of Passion” janë gjashtë videot e publikur nga Cole. Mësohet se artistja ka xhiruar videoklipe për çdo këngë të albumit.

Sa të bëjmë llogaritë se sa video kanë mbetur ende pa u publikuar ju shijojini pak më poshtë këto gjashta: