300 mijë euro gjobë, çfarë ligji theu këtë herë Madonna?

Madonna rrezikon të marrë një gjobë prej 346,239 eurosh pasi ka thyer një rregull kyç gjatë koncertit të saj në turneun “Celebration Tour” në O2 Arena.

Artistja duhej të përfundonte shfaqjen e saj në orën 22:30, por ajo u tejkalua deri në orën 23:00.

Advertisement

Besohet se shfaqja u ndërpre për shkak se përfundoi orari i lockdown, i cili thotë se ngjarjet në arenë përfundojnë jo më vonë se ora 23:00 e hënë-e shtunë dhe jo më vonë se ora 22:30 të dielën.

Shfaqja e zgjatur do të thotë se ajo mund të gjobitet me më shumë se 300 mijë euro.

Fansat e revoltuar theksuan se Madonna do të kishte pasur kohë ta përfundonte shfaqjen e saj dy-orëshe nëse nuk do të vonohej.