13-vjeçari hero në SHBA ndalon autobusin duke shmangur një aksident (Video)

Dillon Reeves, 13 vjeç ka parandaluar një aksident në SHBA, duke frenuar në kohë autobusin e shkollës, pasi vuri re se shoferja nuk po ndihej mirë.

“Nuk po ndihem mirë, më duhet të ndaloj” dëgjohet të thotë shoferja teksa disa sekonda më vonë asaj i bie të fikët, fjali e cila është dëgjuar nga Dillon dhe ai menjëherë ka shkuar pranë saj dhe ka shtypur frenat duke ndaluar autobusin, duke shpëtuar kështu veten dhe pasagjerët e tjerë. Më pas ai ju ka thënë atyre të thërrasin ambulancën. Ky akt është cilësuar si heroik në qytetin e tij në Michigan.

Advertisement