Watty aparati që mat konsumin e energjisë nga celulari

Monitorimi i energjisë në shtëpinë tuaj nga telefoni smartfon për të bërë të mundur kontrollin e konsumit të energjisë, por gjithashtu  mbrojtjen e mjedisit, është zbulimi më i ri teknologjik. Watty është emri i pajisjes të zhvilluar nga inteligjenca artificiale suedeze. Për kursimet ekonomike në kohën e blerjes  së aparaturës përdoruesit i jepet një kod që aktivizohet në www.treedom.net. Pajisja shumë intuitive, nëpërmjet App-it , ju lejon të monitoroni në çdo kohë atë që po ndodh në shtëpi duke kontrolluar se cilat pajisje janë aktive dhe nëse po, sa energji konsumojnë. 

/ATA/

Advertisement