Vlorë – Përleshje mes banorëve e policisë

Sipas informacioneve të fundit, banorët janë përleshur me policinë dhe si pasojë dy agjentë kanë mbetur të plagosur. Policia ndërtimore ka urdhër për prishjen e 480 ndërtimeve pa leje në afërsi të bregdetit. Nga ana e tyre banorët e Hamallajt bllokuan rrugën gjatë natës duke djegur edhe goma makinash.

Advertisement