Tiranë – Seancat parlamentare do të zhvillohen të premteve

Në mbledhje është diskutuar dhe për emërimet në vendet vakante të komisioneve të deputetëve të Partisë Socialiste. “Në mbledhje u shqyrtuan propozimet e ardhura sot nga grupi parlamentar i PS-së, për vendet vakante për Nënkryetarin e Kuvendit dhe për kryesitë e disa komisioneve”, thuhet në njoftimin e Kuvendit. Gjithashtu kryetarët e grupeve parlamentare shqyrtuan dhe kalendarin tre javor të punimeve që përfshinë datat 14 qershor deri në 1 korrik.

Advertisement