Tiranë – Rama viziton grevistët në QSUT

Deri tani ka shkuar në 10 numri i personave që i janë drejtuar ndihmës së mjekëve për shkak se rëndimit të gjendjes shëndetësore. Njëri prej tyre Demo Muhaj, pas kurimit në spital është rikthyer sërish në grevë për të vazhduar protestën e tij. Greva e urisë është në ditën e tetë të saj dhe askush nuk ka ndërmend të tërhiqet deri në plotësimin e kërkesave nga qeveria për transparencë të zgjedhjeve.

Advertisement