Tiranë – Pronarët kundërshtojnë ligjin për shitjen e tokave të fshatrave turistike

Në një deklaratë për mediat ata kanë kundërshtuar ashpër shitjen e trojeve të fshatrave turistike tek ndërtuesit e tyre. “Kjo është një zgjidhje në kundërshtim me interesat e pronarëve të tokave. Ne duam kompensimin e pronave të tyre në bregdet dhe jo para”, thuhet në deklaratën e kësaj shoqate.

Advertisement