Tiranë – Presidenti diskuton për situatën politike me Uithers dhe Montobio

Kështu bëhet e ditur në njoftimin zyrtar në faqen e Presidencës, pas përfundimit të takimit mes Topit dhe dy ambasadorëve. Më tej njoftimi sqaron se presidenti bashkë më Uithers dhe Montobion, diskutuan edhe për nevojën e vazhdimit të reformës në gjyqësor duke nënvizuar rëndësinë e një sistemi gjyqësor plotësisht të paanshëm dhe profesional.

Advertisement