Tiranë – Policia caktivizon tritolin në qendrën e internetit

Ndërkohë janë identifikuar edhe viktimat si Koco dhe Arjana Shyti me origjinë nga Berati. Ngjarja ndodhi në një qendër interneti, të marrë me qira nga cifti. Mësohet se bashkëshorti vrasës kishte marrë me vete edhe 22 kallëpë tritol, për të cilat policia kreu një shpërthim të kontrolluar.

Advertisement