Tiranë – Nisin matjet për sheshin “Skënderbej”

Nisma e ministrisë së transporteve vjen pas një sërë debatesh mes bashkisë së Tiranës dhe institucioneve qendrore. Fillimi i punës nga ekspertët për të bërë matjet, ku do të ndërhyhet në shesh ka ardhur pas deklaratave të ministrit të Transporteve Sokoll Olldashi, i cili u shpreh se nuk do të pritet që bashkia e Tiranës të kujtohet për qendrën e kryeqytetit.

Advertisement