Tiranë – Ministri Prifti ndryshon tarifat për reklamat

Diksutimet po zhvillohen për ndryshimet në ligjin për sistemin e taksave vendore. Ministri Prifti deklaroi se do ketë ndryshim të tarifave për tabelat e reklamave. “Ndryshimet nuk do jenë të mëdha dhe thelbësore. Tarifat do jenë për tabelat mbi 12 metër katror”, u shpreh ai.

Advertisement