Tiranë – Kursi i Këmbimit, 24 Mars 2010

Paundi britanik blihet sot me 150.70 lekë dhe shitet me 158.70 lekë, franga zvicerane blihet me 94.30 lekë dhe shitet me 100.30 lekë dhe dollari kanadez blihet me 99.10 lekë dhe shitet me 104.60 lekë.

Advertisement