Tiranë – Kryeministri Berisha do të marrë pjesë në fillimin e punimeve të Prishtinë-Merdare

Autostrada Prishtinë-Merdare do të fillojë të ndërtohet më 25 prill, sikundër ka konfirmuar ministri kosovar i Transportit Fatmir Limaj. Autostrada është paraparë të jetë e gjerë 28 metra me 4 shirita qarkullues, në të cilën do të mund të kyçet çdo qendër. Në çeljen e punimeve të kësaj autostrade, pritet të marrin pjesë edhe kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi dhe zyrtarë të tjerë të lartë të dy vendeve.

Advertisement