Tiranë | KLD shkarkon nga detyra kreun e Apelit

alt

Në vijim të kontrollit të cilësisë së punës në gjykata shqiptare, KLD vendosi gjithashtu edhe inspektimin urgjent të kandidatëve për kryetarë gjykatash, ndërsa përcaktohen edhe sisteme vlerësimi dhe kriteresh për emërimet e reja. Jozyrtarisht mësohet se Saraçit i kishte mbaruar mandati i tij, ndërsa mbledhja është drejtuar nga kreu i KLD, njëherësh president i vendit, Bamir Topi.