Tiranë – Inaugurohet auditoriumi i ri në Akademinë Ushtarake

Ky është një investim i realizuar nga Delegacioni Italian i Ekspertëve (DIE). Bëhet me dijeni se në këtë ceremoni është ftuar të marrë pjesë kryeministri Sali Berisha, por të pranishëm do të jenë edhe ministri i Mbrojtjes Arben Imami, shefi i Shtabit të Përgjithshëm i Forcave të Armatosura gjeneral brigade Maksim Malaj, përfaqësues nga Ambasada Italiane në Tiranë, gjeneralë dhe ushtarakë të lartë të Forcave tona të Armatosura etj.

Advertisement