Tiranë – Grevisti i 55-të largohet nga cadrat

Sipas informacioneve të fundit, personi i larguar me autoambulancë është shtetasi Preng Tuci, 62 vjec nga qyteti i Lezhës. Greva e opozitës për transparencën e zgjedhjeve të 28 qershorit ka hyrë sot në ditën e 18 të saj dhe numëron plot 55 të larguar për shkak të përkeqësimit të gjëndjes shëndetësore.

Advertisement