Tiranë – Gossruck, nuk ka krizë kur opozita është në Kuvend

Grossruck deklaroi se tashmë nuk mund të flitet më për krizë në Shqipëri, sepse opozita është rikthyer në kuvend, ndërsa shtoi se vendi i saj nuk është në rruge. Zyrtari i lartë deklaroi se së shpejti do të hiqen vizat për Shqipërine dhe shprehu mbështetjen për qeverinë dhe reformat e ndërmarra prej saj. Nga ana e saj Topalli ka vlerësuar se miratimi i rezolutës nga PE-ja është lajm i mirë për Shqipërinë.

Advertisement