Tiranë – Familjarët e grevistëve në protestë

Ata bëjnë me dijeni se kërkojnë që faktori ndërkombëtar të reagojë në lidhje me situatën e rëndë të krijuar, sipas tyre, e cila po tregohet më së miri me sakrificën që të afërmit kanë ndërmarrë në bulevardin kryesor të vendit. “Ne do ta vazhdojmë reagimin tonë edhe ditët e tjera, ditë për ditë dhe përballë të gjitha institucionet ndërkombëtare, deri sa ata të reagojnë qartë nëse janë për një Shqipëri demokratike, apo për një pseudo-demokraci”, kanë pohuar ata lidhur me vazhdimësinë e protestës.

Advertisement