Tiranë | Dokumenti i Shqipërisë vlerësohet në Berlin

Kryeministri Edi Rama theksoi se dokumenti i paraqitur nga Shqipëria në Konferencën e Berlinit ka marrë vlerësme nga çdo palë.

“Nga çdo palë vlerësim për dokumentin e paraqitur nga Shqipëria! Konferenca startoi me ministrat e Ekonomisë së Gjermanisë+Austrisë+Rajonit”, shkruan Kryeministri Rama në një postim në rrjetet sociale. Kryeministri Rama ndodhet në Berlin së bashku me Ministrin e Punëve të Jashtme, Ditmir Bushati dhe Ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj.

Advertisement