Tiranë – Berisha, 10 vjetori i pavarësisë është festa më e madhe e kombit

Kjo është panorama që kryeministri Berisha dha për vendin tonë në prag të përvjetorit të madh të 100-vjetorit të pavarësisë, për të cilin tha se është një moment unik për historinë e vendit tonë, i cili përkon edhe me zhvillimet e mëdha që ai ka arritur të ketë në këto dekada. “Me këtë rast, dua të krijoj një komision shumëpërfshirës të faktorëve më të rëndësishëm të kombit, në Shqipëri dhe jashtë saj, i cili duhet të fillojë nga puna sa më shpejt për pritjen si duhet të festës së madhe”, tha Berisha lidhur me një fakt të tillë gjatë mbledhjes së qeverisë.

Advertisement