Tepelenë – Lirohen protestuesit e PS

Për Novruz Shehun, Përparim Hodon, Luan Gerbin dhe Astrit Pashën lihet në fuqi vendimi për detyrim paraqitjeje. Ndërkohë një ditë më parë edhe 13 persona të tjerë të arrestuar për protestën e kryer në Tiranë, dolën para gjykatës nën akuzën e bllokimit të mjeteve te transportit.

Advertisement