Taylor Swift bëhet artistja e parë që numëron 7 albume në toplistën e ‘Billboard 200’!

Taylor Swift është bërë artistja e parë që ka shtatë albume që renditen në top 40 të Billboard 200 në të njëjtën kohë.

Shtatë albumet e Swift janë aktualisht në listë për tu lançuar në javën e parë të prillit, raportoi Daily Mail. Përveç kësaj arritjeje, albumi i saj më i ri, Midnights, tani renditet i treti në top-listë.

Advertisement

Këngëtarja, e cila së fundmi performoi për herë të parë këngën ‘Cowboy Like Me’ në turneun e saj në vazhdim ‘Eras’, është artistja e dytë dhe e para që është ende gjallë që ka shtatë albume në top 40 të gjithë menjëherë, pasi artistja e parë është Whitney Houston. Këngëtarja e ndjerë arriti të njëjtin nivel suksesi pas vdekjes së saj në 2012.

Pas ‘Midnights’, i cili arriti kulmin pas publikimit të tij në tetor, është albumi i Swift i vitit 2019 ‘Lover’ në numrin 13, dhe ‘Folklor’ dhe ‘1989’ kanë zbritur në vendin e 13-të dhe të 14-të. .Në vendin e 22-të është ri-regjistrimi i vitit 2021 i rekordit të saj të vitit 2012, Lover, dhe albumet e saj më të fundit Reputation dhe Evermore aktualisht qëndrojnë në numrin 26 dhe 31.

Artistja ka gjithashtu dy albume të renditura nën shtatë albumet e mëparshme, me Fearless (Versioni Taylor) dhe Speak Now që zbarkojnë në vendin e 52 dhe 69.

Swift më parë kishte dhjetë albume të renditura në Billboard 200 Chart për herë të parë në karrierën e saj muajin e kaluar.

Në atë kohë, rekordi i saj Lover: Live From Paris, i cili u publikua ditën e Shën Valentinit, u rendit në vendin e 58-të.