fbpx

Tag: Samsung Galaxy S9

FOTO/ Smartfonët më të mirë për selfie në 2019 testohen në...

DxOmark, një laborator francez, i specializuar për fotografi, ka testuar një sërë smartfonësh dhe i ka renditur sipas cilësisë së kamerave të selfie-t. Laboratori është...

Prezantohet Galaxy S9 dhe S9+, fokusi tek kamera (Video)

Samsung Galaxy S9 dhe S9+ nxisin zbulime të reja me videon Super Slow-mo, kamerën më të mirë në ndriçim të ulët dhe Emojit AR...