fbpx

Tag: Salerno

E rrallë, gruas shtatzënë i hiqet tumori 15 kg pas lindjes!

Mjekët italianë të spitalit San Giovanni di Dio dhe Ruggi d’Aragona në Salerno, bën të mundur që një grua 38-vjeçare të sillte në jetë...