fbpx

Tag: DxOmark

FOTO/ Smartfonët më të mirë për selfie në 2019 testohen në...

DxOmark, një laborator francez, i specializuar për fotografi, ka testuar një sërë smartfonësh dhe i ka renditur sipas cilësisë së kamerave të selfie-t. Laboratori është...
Advertisement

Recent Posts

Advertisement