Shembet godina e Teatrit Kombëtar, policia shoqëron aktivistët

Bashkia e Tiranës ka shembur në orët e para të mëngjesit godinën e Teatrit Kombëtar…

Gjatë mbrëmjes Policia ka ndërhyrë për të nxjerrë jashtë godinës së Teatrit personat që po flinin brenda saj.

Advertisement

Forca të shumta policie dhe një gardh metalik kanë rrethuar godinën dhe zonën e bulevardit.

Aksioni për prishjenn e godinës është finalizuar rreth orës 4:40.

Gjatë ndërhyrjes Policia ka shoqëruar dhe dhjetëra aktivistë të Aleancës për Mbrojtje e Teatrit.

Burimi: Opinion.al