SHBA – Shtohen firmat e sanksionuara iraniane

Listës i janë bashkangjitur të paktën 30 subjekte të tjera iraniane të cilat akuzohen se kanë ndihmuar Teheranin për të zhvilluar programin e tij bërthamor. Sipas Uashingtonit, lista e re është përpiluar bashkarisht me aleatët europianë dhe vendet e tjera mbështetëse të sanksioneve ndaj Iranit.

Advertisement