SHBA | Kryeministri i Kosovës takohet me Ban Ki-Moon

alt

Në një deklaratë nga Nju Jorku Thaçi tha se takimi ishte jashtëzakonisht miqësor dhe i rëndësishëm, me një mbështetje të plotë për Kosovën. Kreu i qeverisë kosovare, në vizitën në Uashington javën e kaluar pati takime të rëndësishme në Shtëpinë e Bardhë me zv/presidentin Joseph Biden dhe në Departmentin e Shtetit me kryediplomaten Hillary Clinton, në të cilat iu rikonfirmua vazhdimi i mbështetjes së gjithanshme për Kosovën.

Advertisement