SHBA – Kagan emërohet në Gjykatën Supreme

Kagan, e cila njihet si relativisht liberale, tani duhet të konfirmohet nga Senati. Ajo do t’u bashkangjitet dy grave tjera, Ruth Bader Ginsburg dhe Sonia Sotomajor, të cilat gjithashtu janë në mesin e nëntë anëtarëve të Gjykatës Supreme. Gjyqtarët e mbajnë këtë detyrë deri në fund të jetës.

Advertisement