Serbi – Plan për zgjidhjen e raporteve me Kosovën

Ky plan mund të zbatohet pas shpalljes së mendimit të Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë. Sipas tij, bën të ditur RTK, BE-ja duhet të dëshmojë rolin udhëheqës dhe të shfrytëzojë faktin se Beogradi edhe Prishtina duan të bëhen pjesë e BE-së.

Advertisement