Së shpejti, Noizy & Stresi në një projekt muzikor!

Ju mbahet mend kur ishit të bindur që ca gjëra s’do të ndodhnin kurrë? Për shembull që do do të ndahej Angelina Jolie dhe Brad Pitt, apo Stresi dhe Noizy do të bënin një këngë bashkë? Epo, të dyja ndodhën!

Noizy dhe Stresi, nga rivalë në miq, do të sjellin një bashkëpunim dhe këtë e ka bërë me dije Noizy në një postim në Instagram. Videoja mban mbishkrimin: “Kur vim na” që mund të jetë edhe titulli i këngës dhe sipas Stresit, do të jetë hit veror.

Advertisement

Deri tani, njerëzit janë super të emoncionuar dhe mund të themi që u realizua edhe një dëshirë tjetër tek ajo lista e fëmijërisë.