Sanremo 2022: Publikohet lista e këngëtarëve pjesëmarrës

Këtë të shtunë, gjatë edicionit të lajmeve të mbrëmjes, Rai zbuloi 22 këngëtarët e vitit 2022 të Festivalit të Muzikës, Sanremo.

Advertisement

Producenti dhe prezantuesi i Sanremos, Amadeus, ka bërë publike listën e këngëtarëve që do të konkurrojnë në festivalin e përvitshëm italian.

Njoftimi, i cili pritej të bëhej publik më 15 dhjetor, është ndarë sonte publikisht nga Amadeus – moderator dhe drejtor artistik i edicionit të tretë radhazi – gjatë edicionit të mbrëmjes në Rai 1.

Cilët janë këngëtarët Big?

Achille Lauro

Aka7even

Ana Mena

Dargen D’Amico

Elisa

Emma Marrone

Fabrizio Moro

Gianni Morandi

Giovanni Truppi

Giusy Ferreri

Highsnub & Hu

Irama

Iva Zanicchi

La Rappresentante di Lista

Le Vibrazioni

Mahmood & Blanco

Massimo Ranieri

Michele Bravi

Noemi

Rettore & Ditonellapiaga

Rkomi

Sangiovanni