Sa foto e ëmbël! Miriami tregon borëbardhën saj

Prej më shumë se dy vetesh Miriami dhe Albani janë bërë prindër të një vajze të cilën e kanë quajtur Ameli.

Për 2-vjetorin e saj të lindjes ata publikuan këngën “Dhurata” si një dedikim për Amelinë dhe për të gjithë prindërit dhe fëmijët e tjerë shqiptarë.
Miriami dhe Albani gjithashtu postojnë shpesh foto të vogëlushes, duke na ëmbëlsuar ditën me pamjen e saj. Së fundmi bukuroshen Ameli e shohim teksa shijon borën nga xhami dhe e ëma, Miriami krah fotos shkruan: “Borëbardha ime”

Advertisement