Rusi – Ditë zie për avionin presidencial të rrëzuar

Ndërkaq, Polonia gjatë gjithë kësaj jave do të jetë në zi kombëtare, në përkujtim të presidentit të saj të ndjerë, Lech Kaczyński dhe dhjetëra polakëve të tjerë që humbën jetën bashkë me të gjatë aksidentit tragjik.

Advertisement