Rusi – 6 të vdekur nga një shpërthim

Ngjarja ndodhi në rajonin Siberian të Altait gjatë demontimit të minave në këtë poligon. Shpërthimi i papritur u ka marrë jetën 6 prej të pranishmëve. Mes tyre gjenden 2 civilë dhe 2 krerë të xhenios. Poligoni ndodhet rreth 9 km nga qyteza e Bijskut.

Advertisement