Raporti, 1/4 e femrave duan të kalojnë një natë pasioni me robotin

Robotët e seksit, makina me formë paksa njerëzore, të specializuara në shërbimin e seksit prej disa vitesh janë tashmë pjesë e një realiteti. Versioni ka evoluar nga kukulla e vjetra të fryra me ajër, tek mikromotorët që iu lejojnë atyre të bëjnë lëvizje të ngjashme me atë të njerëzve. Gjithashtu, këtyre robotëve iu janë shtuar softwuare për ndërveprim emocional tek përdoruesit. Duket se kjo shpikje ka zgjuar kureshtjen e njerëzve. Sipas një raporti rezulton se 1/3 e meshkujve dhe 1/4 e femrave do të pranonin të  kalonin një natë me një robot. Nëse seks robotët dikur ishin tabu kur u dëgjua për ta për herë të parë, tashmë duket se kjo është një kureshtje erotike. /Shqip/