Rama hap podcast: Të ftuar njerëz të njohur dhe të panjohur. Flasim edhe me kundërshtarët…

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar ndjekësit e tij në rrjetet sociale për një eksperiencë.

Kreu i qeverisë do të hapë një podcast dhe pjesë e tij thotë se do të jenë njerëz të njohur dhe të panjohur. Rama e ka quajtur atë “Flasim” dhe shton se të ftuar do të jenë shqiptarë pjesë e skenës publike dhe jo vetëm, madje të huaj dhe kundërshtarë të tij nëse e pranojnë ftesën.

Advertisement

“Është një eksperiencë e re për mua dhe ju. “Flasim” është podkasti im menduar për të folur lirshëm në praninë tuaj me njerëz të njohur a të panjohur. Personazhe të skenës publike, politikës, artit, kulturës, medias, shqiptarë, të huaj, miqësorë apo jo ndaj meje, por edhe protagonistë të jetës shqiptare, aty ku nuk hyjnë sytë e vëmendjes publike. Madje edhe kundërshtarë pse jo nëse e pranojnë ndonjëherë ftesën. Kjo është dëshira”, shkruan Rama.