Publikohet lista me 10 filmat më të shikuar në Netflix për vitin 2022!

Platforma e njohur për shikimin e filmave dhe serialeve, Netflix, ka publikuar një listë me 10 filmat dhe serialet më të ndjekura të vitit që lamë pas.

Çdo muaj në Netflix mund të gjejmë tituj që mezi presim t’i shikojmë dhe tani dihet se cilët prej tyre ishin më të ndjekurit vitin e kaluar.

Advertisement

Filmi “The Grey Man” me regji të Anthony Russo dhe Joe Russo ka arritur më së shumti orë shikueshmërie. Filmi flet për një operativ të CIA-s, identiteti i vërtetë i të cilit është i panjohur për këdo, i cili zbulon aksidentalisht sekretet e agjencisë së errët, duke nisur një gjueti globale për vrasës ndërkombëtarë. Yjet kryesore të serialit janë Ryan Gosling, Chris Evans dhe Ana de Armas.

Dhjetë filmat më të ndjekur në Netflix gjatë vitit të kaluar

“The Grey Man” me shikueshmëri prej 265.9 milionë orë

“The Adam Project” me shikueshmëri prej 260.5 milionë orë

“Purple Hearts” me shikueshmëri prej 240.4 milionë orë

“Hustle” me shikueshmëri prej 198.3 milionë orë

“The Sea Beast” me shikueshmëri prej 190.1 milionë orë

“The Tinder Swindler” me shikueshmëri prej 172.1 milionë orë

“The Man From Toronto” me shikueshmëri prej 170.8 milionë orë

“Senior Year” me shikueshmëri prej 167.6 milionë orë

“Enola Holmes 2” me shikueshmëri prej 158 milionë orë

“Troll” me shikueshmëri prej 152.3 milionë orë