Pakistan – Të gatshëm për të ndihmuar SHBA

Mesazhi u dërgua prej Ministri të Jashtëm pakistanez, Qureshi gjatë takimit me shefen e diplomacisë amerikane, Hillari Klinton në Uashington. Kashmiri është një krahinë mes Pakistanit dhe Indisë, e cila pas pavarësisë së Indisë u bë shkaku i luftës mes dy vendeve dhe sovraniteti mbi të pretendohet ende prej të dyja shteteve.

Advertisement